Emrat më të kërkuar Shqiptare për vajza dhe djemt

Paraqitja 1 - 20 e 2635 rezultateve. Faqja: 1 prej 132
# Emri Prejardhja Domethënia Gjinia Ruaj

1 Abetare Shqiptare Fjalë e shqipes. F
2 Adamat Shqiptare Nga një emër njeriu, ilir. M
3 Adamata Shqiptare Nga një emër njeriu, ilir. F
4 Adamatë Shqiptare Nga një emër njeriu, ilir. F
5 Adan Shqiptare Nga një emër njeriu, ilir. M
6 Adana Shqiptare Nga një emër njeriu, ilir. F
7 Adanë Shqiptare Nga një emër njeriu, ilir. F
8 Adanira Shqiptare Nga një emër njeriu, ilir. F
9 Adanirë Shqiptare Nga një emër njeriu, ilir. F

10 Ade Shqiptare Nga një emër njeriu, ilir. F
11 Adea Shqiptare Nga një emër njeriu, ilir. F
12 Aderim Shqiptare Fjalë e shqipes. M
13 Adhurim Shqiptare Fjalë e shqipes. M
14 Adhurime Shqiptare Fjalë e shqipes. F
15 Adhurina Shqiptare Nga një fjalë e shqipes. F
16 Adhurinë Shqiptare Nga një fjalë e shqipes. F
17 Adhuroshe Shqiptare Nga një fjalë e shqipes. F
18 Adhuroshja Shqiptare Nga një fjalë e shqipes. F
19 Admet Shqiptare Emër ilir. M
20 Admeta Shqiptare Nga një emër njeriu, ilir. F

Kërko në mënyrë alfabetike