Emrat më të kërkuar Greke për vajza dhe djemt

Paraqitja 1 - 3 e 3 rezultateve. Faqja: 1 prej 1
# Emri Prejardhja Domethënia Gjinia Ruaj

1 Apollon Greke Nga një emër njeriu, ilir. M
2 Apollona Greke Nga një emër vendi. F
3 Apollonë Greke Nga një emër vendi. F

Kërko në mënyrë alfabetike